• + 4 0724 986 678

Ghid De Utilizare Pentru Parteneri

In aceasta pagina va oferim un ghid pentru utlizarea site-ului nostru , daca doriti sa fiti partener si sa oferiti spre inchiriere in regim hotelier locatia dumneavoastra (indiferent daca este garsoniera , apartament , motel , pensiune , cabana , vila , hotel  ) prin intermediul portalului nostru de cazare si rezervare dedicat pietei din Romania , dar si pentru utilizatorii din orice alta tara care vor sa viziteze si sa petreaca o noapte sau mai multe in una dintre locatiile disponibile de pe tot teritoriul tarii  .

INREGISTRARE SI LOGARE IN SITE :

Primul pas , este sa dati click pe butonul de INREGISTRARE din partea dreapta superioara a paginii noastre :

Apoi alegeti un nume de utilizator ( ce nume doriti dumneavoastra sa folositi – poate sa fie doar litere exemplu : Popamihai , sau pot sa fie si litere si cifre – exemplu : Popa885 ) , introduceti numele dumneavoastra complet , introduceti adresa de email a dumneavoastra si stabiliti o parola pentru acces ( recomandam o parola mai complexa compusa din litere mici,litere mari, cifre si semne de ortografie sau simboluri ) . VA RUGAM VA NOTATI SI SA SALVATI DATELE DE ACCES IN SITE ( user si parola ) deoarece noi nu avem acces in panoul dumneavoastra ca sa le aflam si ca atare daca o sa le uitati singura posibilitate de recuperare va fi sa resetati parola .

Dupa ce a-ti introdus aceste date selectati  cu mouse-ul  inregistrarea ca : Partener ( Proprietar De Locatie ) , bifati casuta Am citit si accept Termeni si Conditii de Utilizare si apasati butonul INREGISTRARE .

Dupa crearea contului o sa dati click pe butonul LOGARE  din meniul site-ului nostru , care se vede in imaginea de mai jos si introduceti numele de user si parola si gata . Sunteti logat in site .

Dupa logare o sa fiti directionat in Panoul dumneavoastra de administrare . Va rugam sa completati detaliile necesare : nume , adresa , numar de telefon , o mica descriere a afacerii sau proprietatii dumneavoastra si puteti incarca un logo sau emblema a afacerii dumneavoastra si apoi sa salvati detaliile modificate .

CREARE PROFIL DE PARTENER :

Acesta este panoul de simplu utilizator . Odata salvate detaliile dumneavoastra , pentru a putea deveni PARTENER va rugam sa dati click pe butonul INREGISTRARE din partea superioara stanga a panoului dumneavoastra de utilizator .

Odata ce dati click pe butonul inregistrare o sa fiti directionat catre pagina de plata a pachetelor de servicii oferite . Deoarece sunteti un nou partener pentru noi , o sa beneficiati de SERVICII GRATUITE pentru o perioada de 60 de zile . Ca atare va rugam sa selectati primul pachet , respectiv PACHET PROMO si sa dati click pe butonul SELECT din partea inferioara a pachetului de servicii . O sa fiti directionat catre pagina de plata si este posibil sa primiti un mesaj de eroare ( deoarece pachetul este gratuit si plata nu se efectueaza ) insa contul dumneavoastra a fost actualizat si beneficiati de servicii gratuite timp de 60 de zile .

 

Acesta este mesajul de eroare care o sa va apara , dar nu va ingrijorati , este doar din cauza ca nu se proceseaza plata .

 

                                         

Dupa ce a-ti finalizat aceasta operatiune va rugam sa ne contactati si sa ne furnizati numele dumneavoastra de utilizator deoarece va trebui sa activam contul dumneavoastra din panoul de administrare al site-ului . Aceasta activare este necesara doar pentru pachetul de servicii Promo gratuit .  Acum in panoul dumneavoastra de utilizator in meniul din partea stanga au aparut noi rubrici . Asa arata noul panou de administrare pentru utilizatorii parteneri .

Acum urmeaza sa adaugati locatia dumneavoastra ( idiferent daca este garsoniera , apartament , vila , cabana , motel , hotel sau alta unitate de cazare ) va rugam sa urmati exact pasii care ii aratam in continuare .

 

ADAUGARE LOCATIE ( HOTEL , CABANA , VILA , CONAC , PENSIUNE , ETC )

 

SELECTATI CU MOUSE-UL DIN MENIUL LATERAL STANGA SI DATI UN SINGUR CLICK  PE BUTONUL HOTEL .

 

O SA APARA UN SUBMENIU CA IN IMAGINEA DE MAI JOS . DATI CLICK PE MENIUL  ADAUGATI O LOCATIE NOUA .

 

 

COMPLETATII TOATE DETALIILE LOCATIEI ( GARSONIERA ; APARTAMENT ; VILA ; CABANA ; MOTEL ; HOTEL ; ETC ) NUME , NUMAR DE STELE SAU MARGARETE , O SCURTA DESCRIERE , LOGO , INFORMATII DE CONTACT , SI ALTE DETALII NECESARE CARE VOR FI INTERESANTE PENTRU CLIENTI . VA RUGAM SA COMPLETATI TOATE DETALIILE NECESARE DEOARECE CLIENTII SUNT TOT MAI PRETENTIOSI SI EXIGENTI SI REUSITA AFACERII DUMNEAVOASTRA DEPINDE DE SERIOZITATEA SI FACILITATILE OFERITE . CA ATARE ARATATI TOT CE AVETI DE ARATAT , DEOARECE CU SIGURANTA ACESTA VA FI UN REAL AVANTAJ PENTRU A CASTIGA CAT MAI MULTI CLIENTI VALOROSI .

 

DUPA COMPLETAREA TUTUROR DETALIILOR NECESARE LA FINAL O SA  FIE NEVOIE SA SETATI MODELUL PAGINII AFERENTE LOCATIEI DUMNEAVOASTRA . EXISTA 3 TIPURI DE MODEL PRESTABILIT ( DIFERENTELE INTRE ACESTE MODELE NU SUNT MAJORE SI NU ESTE UNUL MAI BUN DECAT ALTUL – ESTE STRICT REFERITOR LA GUST SI DESIGN DEOARECE TOATE MODELELE DE PAGINI AU EXACT ACELEASI FUNCTIONALITATI SI FUNCTII DOAR AU DESIGN DIFERIT SI ASEZARE IN PAGINA DIFERITA ) . CA ATARE SELECTATI UNUL DINTRE CELE 3 MODELE SI DATI CLICK PE BUTONUL  CONTINUATI .

Completati restul detaliilor solicitate aferente locatiei dumneavoastra si incarcati pozele locatiei .

ATENTIE : Daca este o locatie care se inchiriaza doar unitar , adica in intregime ( garsoniera , apartament , vila , casa , cabana ) puteti incarca poze cu locatia din unghiuri diverse , etc . DACA LOCATIA ARE MAI MULTE CAMERE DE INCHIRIAT O SA INCARCATI IN ACEST SEGMENT DOAR POZE CU INTREAGA LOCATIE SI O SA CREATI FIECARE CAMERA SAU TIP DE CAMERA IN MOD INDIVIDUAL  SI POZELE AFERENTE CAMERELOR O SA FIE INCARCATE LA PROFILUL CAMEREI .

Dupa crearea completa a profilului locatiei salvati locatia  si daca doriti sa vedeti cum va aparea aceasta in portalul nostru dati click pe Hotelul meu din meniul lateral stanga .

 

ADAUGARE CAMERE PENTRU LOCATIE

Acum DACA LOCATIA DUMNEAVOASTRA ARE MAI MULTE CAMERE , reveniti in panoul dumneavoastra de utilizator partener si creati camerele aferente locatiei .

 

 

Daca locatia dumneavoastra are mai multe camere insa toate camerele sunt identice , sau locatia are doar 2-3 TIPURI  de camere identice insa in numar mai mare de camere pentru fiecare TIP ( single,dubla,tripla,etc  ) , atunci trebuie sa creati o singura camera pentru fiecare TIP de camera si in pagina de creare a camerei respective selectati la numarul de camere identice ( de acelasi tip-fel ) disponibile , introducand numarul acestora ( cate sunt 5-10-20…etc ) ca in imaginea de mai jos .

 

Dupa ce a-ti creat hotelul sau locatia si camerele aferente sunteti deja live in site si o sa incepeti sa primiti rezervari . In momentul cand cineva rezerva o camera a locatiei dumneavoastra o sa primiti un email de instiintare cu toate detaliile rezervarii . Ulterior crearii profilului de partener , o sa aveti acces la toate detaliile rezervarilor si la diverse statistici privind numarul de camere inchiriate si valoarea veniturilor din inchirierea camerelor prin accesarea meniurilor de statistici din panoul dumneavoastra de utilizator .

Vizualizare statistici hotel

Pentru a vizualiza statisticile hotelului ( numarul de rezervari si sumele castigate in perioada de timp aferenta verificarii ) va rugam sa dati click pe butonul Statistici hotel din partea stanga a panoului de utilizator si o sa vedeti toate detaliile privind activitatea hotelului dumneavoastra .

 

Vizualizare statistici camere

Pentru a vizualiza statisticile camerelor  ( numarul de rezervari si sumele castigate in perioada de timp aferenta verificarii ) va rugam sa dati click pe butonul Statistici pt camere  din partea stanga a panoului de utilizator si o sa vedeti toate detaliile privind activitatea aferenta rezervarii camerelor  dumneavoastra .

 

Vizualizare mesaje primite

Pentru a vizualiza mesajele primite prin intermediul platformei noastre de la clienti sau utilizatori  va rugam sa dati click pe butonul Notificare mesaje primite  din partea stanga a panoului de utilizator si o sa vedeti toate mesajele si tot de aici puteti raspunde mesajelor primite .

 

Vizualizare profil hotel sau locatie

Daca doriti sa vedeti detalii sau sa aduceti modificari ale detaliilor locatiei sau hotelului ( diverse notificari, descrieri , modificari de preturi , oferte speciale sau orice alte modificari ) va rugam sa dati click pe butonul Hotetul meu   din partea stanga a panoului de utilizator si o sa vedeti profilul hotelului sau locatiei dumneavoastra .

 

Editare profil hotel sau locatie

Daca doriti sa editati detaliile sau sa aduceti modificari ale detaliilor locatiei sau hotelului ( diverse notificari, descrieri , modificari de preturi , oferte speciale sau orice alte modificari ) va rugam sa dati click pe butonul cu creion din partea dreapta a profilului hotelului    si o sa puteti edita sau modifica profilul hotelului sau locatiei  .

 

Dezactivare temporara hotel sau locatie

Daca doriti sa dezactivati temporar  locatia sau hotelul ( daca nu aveti camere disponibile , sau renovati sau orice alt impediment care va impiedica sa puteti inchiria camere ) va rugam sa dati click pe butonul cu un ochi din partea dreapta a profilului hotelului    si o sa puteti dezactiva temporar  profilul hotelului sau locatiei  . In momentul cand impedimentul dispare si puteti din nou sa oferiti camere doar va logati in panoul de utilizator si dati din nou click pe butonul cu un ochi din partea dreapta a profilului hotelului si hotelul sau locatia va fi activa din nou pentru inchiriere .

 

Stergere definitiva hotel sau locatie

Daca doriti sa stergeti definitiv  locatia sau hotelul din portalul nostru va rugam sa dati click pe butonul cu x din partea dreapta a profilului hotelului    si o sa puteti sterge definitiv  profilul hotelului sau locatiei  . ATENTIE . Odata sters profilul hotelului sau locatiei , toate datele vor fi sterse , nu va mai putea fi refacut automat si o sa fiti nevoit sa il reconfigurati de la zero .

 

Editare sau modificare detalii camere

Daca doriti sa editati detaliile sau sa aduceti modificari ale detaliilor camerelor hotelului  ( diverse notificari, descrieri , modificari de preturi , oferte speciale sau orice alte modificari ) va rugam sa dati click pe butonul cu creion din partea dreapta a profilului camerei   si o sa puteti edita sau modifica profilul camerei sau camerelor  .

 

Dezactivare temporara camera

Daca doriti sa dezactivati temporar  un tip de camera sau mai multe tipuri de camere  ( daca nu aveti camere disponibile , sau renovati sau orice alt impediment care va impiedica sa puteti inchiria camere ) va rugam sa dati click pe butonul de editare din partea dreapta a profilului tipului de camera  si o sa mergeti in setarea profilului camerei la meniul DISPONIBILTATE , unde o sa selectati NU ESTE DISPONIBILA si  se va dezactiva temporar  profilul acestui tip de camera  . In momentul cand impedimentul dispare si puteti din nou sa oferiti camere doar va logati in panoul de utilizator si intrati la setarile camerei , mergeti la meniul DISPONIBILITATE si acum selectati DISPONIBIL . Acum camera sau tipul de camera va fi activa din nou pentru inchiriere .

 

Administrarea rezervarilor si disponibilitatii camerei

Daca insa aveti rezervare pentru o anumita camera doar pentru o perioada ( o singura zi sau cateva zile ) si sa nu va treziti in situatii neplacute ca a-ti inchiriat aceasi camera , pentru aceasi perioada la mai multi turisti , va rugam sa dati click pe butonul de editare din partea dreapta a profilului tipului de camera  si o sa mergeti in setarea profilului camerei la meniul DISPONIBILTATE , unde o sa selectati DISPONIBILA si o sa apara un calendar cu luna in curs . In partea dreapta o sa selectati data de cand camera nu este disponibila si data cand rezervarea se termina si camera o sa fie din nou disponibila , in bara de status selectati INDISPONIBIL  si apasati butonul ACTUALIZARE .

Apoi sub acest panou o sa dati click pe butonul CONTINUATI si mergeti mai departe .

O sa apara un meniu ICAL SYNC . AICI nu faceti absolut nimic doar apasati butonul COMPLET si gata , disponibilitatea camerei dumneavoastra a fost actualizata . Acum nu riscati sa inchiriati de mai multe ori aceasi camera pentru aceasi perioada .