Cazarea in regim hotelier  este o alternativa avantajoasa la hoteluri si alte unitati de cazare , intrucat pentru tarife mai mici sau echivalente aveti la dispozitie un apartament complet, inclusiv bucatarie, baie, balcon sau terasa. Va oferim asadar cele mai variate oferte pentru garsoniera  , apartament , vila sau cabana in regim hotelier in toata Romania .

Povestea Noastra

Suntem o echipa de experti in web development , marketing digital si servicii de optimizare pentru motoarele de cautare pe internet . In activitatea noastra am lucrat pentru sute de proiecte diferite si am dezvoltat de la zero foarte multe afaceri . Am hotarat ca este timpul sa lansam special pentru concetatenii nostrii o platforma de rezervari hoteliere care sa raspunda din toate punctele de vedere pietei si specificului consumatorilor din Romania .

Misiunea Noastra

Misiunea noastra este sa aducem in acelasi loc cererea si oferta si sa le facem sa indeplineasca valorile maxime de randament . Avand in spate peste 12 ani de munca in toate domeniile de activitate online , o sa ne concentram sa dam tot ce avem mai de pret , astfel incat rezultatul final sa aduca un plus de valoare atat partenerilor nostrii cat si clientilor acestora care vor folosi platforma noastra pentru a beneficia de servicii de calitate la preturi imbatabile .

500+

Parteneri

Peste 500 de parteneri care ofera spre inchiriere camere de hotel , garsoniere , apartamente , vile sau cabane de pe tot teritoriul Romaniei .

2000 +

Locatii

gasiti la noi peste 2000 de locatii de pe tot cuprinsul Romaniei , astfel incat puteti rezerva ceea ce corespunde in totalitate cu cerintele si nevoile dumneavoastra .

300+

Destinatii

Avem inregistrate peste 300 de destinatii diferite astfel incat este aproape sigur ca o sa gasiti o locatie conforma cu dorintele dumneavoastra pentru a putea petrece un sejur de neuitat.

5000+

Rezervari

Peste 5000 de utilizatori ai platformei noastre au facut deja rezervari pentru vacantele lor si au fost multumiti de usurinta si siguranta in care si-au petrecut vacanta

"Aenean sollicitudin, erat a elementum rutrum, neque sem pretium metus, quis mollis nisl nunc et massa. Nam dapibus nisl vitae elit fringilla rutrum."

Cautati , comparati si rezervati camera de hotel , vila , cabana , apartamentul sau garsoniera care se preteaza cel mai bine pentru sejurul dumneavoastra .

Adam Blin

Founder

Leadership Team

Eva Hicks

CEO

Evan Porter

COO

Donald Wolf

Account Manager

Charlie Harrington

Sales Support

Melody Marshall

Order Manager

Lee Cunningham

Designer

Kody Byrd

QC Manager

Breanna French

Head of Design